» » کراتینین در جواب آزمایش چیست ؟

مهرگان
 
 
 

کراتینین در جواب آزمایش چیست ؟

7 مرداد 1392

در آزمایش خون من همه موارد نرمال هستند فقط کریتینین 1.1 هست یعنی نزدیک به مرز و sgpt 44 که بالاست.این علایم می تونه نشونه چی باشه؟
ممنون از کمکتون


پاسخ : با سلام
کراتینین برای محاسبه درصد فیلتراسیون کلیوی مورد استفاده قرار می گیرد . برای این محاسبه علاوه بر میزان کراتینین سن و وزن فرد دارای اهمیت است . نکته دیگری که باید مدن نظر قرار گیرد این است که بالا رفتن اوره و کراتیتین خون می تواند ناشی از کاهش آب بدن هم باشد . ( البته مشکلات کلیوی و یا مشکلات دیگری که به عنوان مانع خروج ادرار می باشند هم از دیگر علل بالا رفتن کراتینین می باشد . ) بنابراین تنها با دانستن عدد کراتینین نمی توان اظهار نظر کرد .
در مورد بالا بودن آنزیم کبدی هم باید گفت که این مقدار خیلی بالا نیست . و صرف این مقدار بالا بودن آنزیم نمی توان دلیل خاصی برای آن در نظر داشت . در زیر مطلبی در خصوص آنزیم های کبدی برایتان می آورم :
افزایش آنزیم های کبدی تنها به دلیل کبد چرب و یا ناشی از ابتلاب ه عفونت ها نیست . در زیر مطلبی در مورد آنزیم های کبدی برایتان می آورم :
حساس ترین و پر مصرف ترین آنزیم های تشخیصی کبد، آمینوترانسفرازها هستند. آن ها آسپارتات آمینوترانسفراز (SGOT یا AST) و آلانین آمینوترانسفراز (SGPT یا ALT) هستند. این آنزیم ها بطور معمول داخل سلول های کبدی قرار دارند زمانی که کبد دچار آسیب می شود سلول های کبدی آنزیم ها را وارد جریان خون می كنند، بالارفتن سطح آنزیم ها در خون نشانه آسیب کبدی است.
آمینوترانسفرازها باعث کاتالیز واکنش های شیمیایی در سلول ها می شوند که در آن گروه آمین از یک مولکول دهنده به مولکول گیرنده منتقل می گردد. به همین دلیل به آن ها آمینوترانسفراز گفته می شود. واژه های پزشکی در خصوص این آنزیم ها می تواند گاهی گیج کننده باشد. نام دیگر آمینوترانسفرازها، ترانس آمیناز است. آنزیم آسپارتات آمینوترانسفراز(AST) نیز به نام ترانس آمینازاگزالواستیک سرم (SGOT) نیز نامیده می شود و آلانین آمینوترانسنفراز(ALT) نیز به نام ترانس آمینازپیرویک گلوتامیک سرم(SGPT) مشهور است. بطور خلاصه SGOT= AST و SGPT= ALT است.
(AST-SGOT) بطور طبیعی در انواع مختلف بافت ها از قبیل کبد، قلب، ماهیچه، کلیه و مغز قرار دارد. این آنزیم در زمان آسیب به هر کدام از این بافت ها وارد خون می شود. برای مثال میزان غلظت سرمی آن در هنگام حمله های قلبی و مشکلات ماهیچه ای افزایش می یابد.
قسمت عمده ی (ALT-SGPT) برعکس AST بطور طبیعی آن در کبد یافت می شود. اگر چه نمی توان گفت که این آنزیم منحصراً در کبد قرار دارد اما کبد جایی است که در برگیرنده بیشترین غلظت این آنزیم است. این آنزیم در نتیجه آسیب کبدی وارد خون می گردد، بنابراین نسبتاً از این آنزیم بعنوان شناساگر ویژه موقعیت کبدی استفاده می شود.
(AST-SGOT) و(ALT-SGPT) نشانگرهای حساس در انواع مختلف بیماری های کبدی هستند. اما سطح بالاتر از حد معمول این آنزیم های کبدی نباید به طور خودکار با آسیب کبدی برابر دانسته شود. آن ها ممکن است نشانه مشکلات کبدی باشند یا نباشند. تفسیر سطح بالای AST وALT بستگی به همه نشانه های بالینی دارد. بنابراین بهترین کار این است که این موارد توسط پزشک ارزیابی گردند. سطح دقیق این آنزیم ها دقیقاً به میزان آسیب کبدی و تشخیص بیماری، بستگی ندارد. بنابراین سطح دقیق (SGOT) AST و(SGPT) ALT نمی تواند معین کننده درجه بیماری کبدی یا پیشگویی آن در آینده باشد. برای مثال بیماران با هپاتیت A ویروسی حاد ممکن است سطح بالایی از AST و ALT را نشان دهند (گاهگاهی هزاران واحد در لیتر). اما بیشتر بیماران با هپاتیت A ویروسی کاملاً بهبود می یابند بدون اینکه بیماری در وجود آنها باقی بماند. بر خلاف هپاتیت A ویروسی، بیماران دارای عفونت هپاتیت C مزمن بطور عادی فقط مقداری جزئی افزایش در سطح آنزیم های ALT و AST دارند. با این وجود بعضی از این بیماران ممکن است بیماری مزمنی از قبیل هپاتیت مزمن و سیروز کبد را تا آخر عمر به همراه داشته باشند.
چه بیماری های کبدی باعث ایجاد میزان غیر طبیعی آمینوترانسفرازها می شود؟
بالاترین میزان ALT و AST به علت مرگ گسترده سلول های کبدی (نکروز گسترده کبد) ایجاد می گردد. این حالت در شرایطی مانند هپاتیت A ویروسی حاد یا B و آسیب کبدی مشخص بر اثر سمیت ناشی از دوز بیش از حد استامینوفن، ایجاد می شود. این حالت همچنین در زمانی بوجود می آید که کبد بخاطر عدم حضور اکسیژن و مواد غذایی دچار شوک طولانی مدت می گردد. سطح سرمی ALT و AST در چنین شرایطی از 10 برابر حالت عادی تا هزاران واحد در لیتر متغیر است.
افزایش خفیف تا متوسط آنزیم های کبدی معمولاً اتفاق می افتد. آن ها معمولاً بصورت غیر قابل انتظار در آزمون های روتین خونی علی رغم سلامت فرد شناسایی می گردند. سطح ALT و AST در چنین شرایطی معمولاً بین 2 برابر حالت عادی تا چندین صد واحد در لیتر متغیر است. معمولترین حالت افزایش خفیف تا متوسط آنزیم های کبدی، کبد چرب است. در ایالات متحده آمریکا شایع ترین علت ایجاد کبد چرب استفاده نابجا از الکل است. سایر دلایل کبد چرب شامل دیابت ملیتوس و چاقی هستند هپاتیت C مزمن هم چنین یکی از مهم ترین دلایل ایجاد افزایش خفیف تا متوسط آنزیم های کبدی است.
چه داروهایی باعث ایجاد سطح غیرطبیعی آمینوترانسفرازها می گردند؟
گروهی از داروها که می توانند باعث ایجاد سطح غیرطبیعی آنزیم ها گردند شامل موارد زیر هستند:
داروهایی که برای كاهش درد استفاده می شوند مانند آسپرین، استامینوفنTynlenol، ایبوپروفن(motrin,Advil)، ناپروکسن(Narosyn)، دیکلوفناک (Voltaren) و فنیل بوتازون (Butazolidine)
داروهای ضد صرع شامل فنی توئین(Di lantin)، الرپروئیک اسید، کاربامازپین(Tegretol) و فنوباربیتال.
آنتی بیوتیک هایی مانند تتراسایکلین ها، سولفونامیدها، ایزونیازید(INH)، سولفا متوکسازول، تری متوپریم، نیتروفورانتوئین و ...
داروهای پایین آورنده کلسترول شامل استاتین ها(Lipitor,Pravachol,Mevacorو...) و نیاسین
داروهای ضد افسردگی شامل سه حلقه ای ها
سطح غیر طبیعی ایجاد شده آنزیم های کبدی معمولاً هفته ها و ماه ها پس از قطع دارو به حالت طبیعی باز می گردند.
موارد سطح غیر طبیعی آنزیم های کبدی چه هستند؟
نادرترین دلایل ایجاد غیر طبیعی آنزیم های کبدی در ایالات متحده آمریکا شامل هپاتیت B مزمن، هماکروماتوزیس، بیماری ویلسون، کمبود Alpha-1-antitrypsin، بیماری سلیاک، بیماری کرون، کولیت اولسراتیو و التهاب هپاتیت اتوایمون است.
هپاتیت B می تواند باعث ایجاد بیماری کبدی مزمن با تغییر غیر طبیعی مداوم در آنزیم های کبدی گردد، اگر چه این حالت به اندازه هپاتیت C معمول و شایع نیست.
هماکروماتوزیس اختلالی ژنتیکی است که در آن جذب بیش از حد آهن اتفاق می افتد و همین امر منجر به تجمع آهن در کبد، التهاب، زخم و اسکار کبد می گردد.
بیماری ویلسون؛ بیماری ارثی بوده که به دلیل تجمع بیش از حد مس در بافت های مختلف از قبیل کبد و مغز ایجاد می شود. وجود مس در کبد می تواند منجر به التهاب مزمن کبد شده در حالی که تجمع این عنصر در مغز منجر به مشکلات روانی و حرکتی می شود.
کمبود Alpha-1-antitrypsin اختلالی ارثی بوده که در آن کمبود glycoprotein (مجموعه پروتئین کربوهیدرات) که alpha-1-antitrypsin نامیده می شود منجر به بیماری ریوی مزمن(emphysema ) و بیماری کبدی می گردد.
التهاب کبد اتوایمون در نتیجه آسیب کبدی ایجاد می شود که به دلیل آنتی بادی های خود بدن و حمله آن به کبد صورت می پذیرد.
بیماری سلیاک بیماری مربوط به روده کوچک است که در آن بیمار به گلوتن حساسیت داشته و همین امر باعث ایجاد گاز، نفخ، اسهال و در موارد پیشرفته باعث سوء تغذیه می گردد. بیماران مبتلا به این بیماری هم چنین می توانند دارای سطوح غیرطبیعی آنزیم های ALT و AST در خونشان باشند.
بیماری کرون و کولیت اولسراتیو در نتیجه التهاب مزمن روده ها ایجاد می گردد. در این بیماران التهاب کبد یا مجاری صفراوی (primary sclerosing cholangitis) نیز می تواند ایجاد گردد که در نتیجه آن تست های کبدی غیر طبیعی می شوند.
سطح غیر طبیعی آنزیم ها به ندرت می تواند یکی از نشانه های سرطان کبد باشد. سرطانی که از سلول های کبدی ایجاد می شود hepatocellularcarcinoma یا hepatoma نامیده می شود. سرطانی که از سایر ارگان ها (همانند کولون، پانکراس، معده و...) به کبد پخش می شود metastatic malignancies نامیده می شود.
افراد سالم چگونه از نظر میزان افزایش آمینوترانسفرازها ارزیابی می گردند؟
ارزیابی افراد سالم با آنزیم های غیر طبیعی، باید بصورت فردی صورت پذیرد. پزشک ممکن است نتایج آزمون های قدیمی را به منظور مقایسه با آزمون جدید درخواست نماید. اگر آزمون های قدیمی وجود نداشته باشند پزشک ممکن است آزمون خون را در هفته یا ماه های بعد به منظور بررسی این موضوع که آیا این سطح غیر طبیعی مداوم یا خیر، تکرار نماید. پزشک عوامل خطر بیماری هپاتیت B یا C كه شامل است موارد جنسی، تاریخچه انتقال خون، استفاده از داروهای تزریقی و قرارگیری در برابر محصولات خونی هستند ارزیابی می كند. تاریخچه خانوادگی از بیماری کبدی ممکن است باعث افزایش بیماری های توارثی از قبیل هماکروماتوزیس، بیماری ویلسون یا کمبود alpha-1-antitrypsin شود.
الگوی غیرطبیعی آنزیم کبدی می تواند شواهد مفیدی را در ایجاد بیماری کبدی فراهم نماید. برای مثال اکثر بیماران با بیماری کبد الکلی دارای سطح آنزیم های غیر طبیعی هستند که البته این افزایش به اندازه افزایش در هپاتیت ویروسی حاد نیست. در کبد الکلی میزان AST بیشتر از ALT بوده و اندازه آن معمولاً زیر 300 واحد در لیتر و میزان ALT معمولاً زیر 100 واحد در لیتر است.
اگر الکل یا دارو مسئول غیر طبیعی آنزیم های کبدی باشد در صورت قطع مصرف آنها(تحت نظارت پزشک) هفته ها یا ماه ها بعد سطح آنزیم ها به سطح عادی و طبیعی باز می گردد. اگر چاقی مسئول ایجاد کبد چرب باشد کاهش وزن به میزان 5 تا 10 درصد منجر به بازگشت آنزیم ها به سطح عادی و طبیعی می شود.
اگر سطح غیر طبیعی آنزیم ها علی رغم قطع الکل، کاهش وزن و قطع دارویی همچنان ادامه یابد آزمون های خونی انجام شده می تواند به تشخیص روند درمانی کمک نماید. خون می تواند از نظر حضور ویروس هپاتیت B و C و آنتی بادی های مربوط به آنها ارزیابی گردد. سطح آهن خون، آهن اشباع شده و فریتین (میزان آهنی که در بدن ذخیره شده است) معمولاً در بیماران مبتلا به هماکروماتوزیس افزایش می یابد. سطح خونی ماده ای به نام Ceruloplasmin معمولاً در بیماران مبتلا به ویلسون کاهش می یابد. سطح خونی آنتی بادی های مشخص (آنتی نوکلئار آنتی بادی یا ANA، آنتی بادی ماهیچه ای anti-smoth و آنتی بادی ضد کبدی و آنتی بادی میکروزوم کلیه) در بیماران مبتلا به التهاب هپاتیت اتوایمون افزایش می یابد. بیوپسی از کبد روشی است که در آن سوزن از طریق پوست وارد قسمت راست بالای شکم می شود و لایه نازکی از بافت کبدی به منظور آزمایش زیر میکروسکوپ برداشته می شود. البته این روش برای تمام افراد دارای سطح آنزیم کبدی غیرطبیعی ضروری نیست.
پزشک معمولاً این روش را در موارد زیر توصیه می كند اگر 1) اطلاعات بدست آمده از بیوپسی احتمالاً در برنامه ریزی درمانی کمک کننده باشد. 2) پزشک نیازمند دانستن اندازه و وخامت آسیب و التهاب کبدی باشد و 3) به منظور ارزیابی تأثیر درمانی.
بیوپسی از کبد مناسب ترین روش در تأیید تشخیص شرایطی است که مستعد درمان است. بیماری های کبدی که بالقوه قابل درمان هستند شامل هپاتیت B و C هماکروماتوزیس، بیماری ویلسون، التهاب هپاتیت اتوایمون و کمبود alpha-1-antitrypsin هستند.
کنترل کردن سطوح آمینوترانسفرازها چگونه است؟
مسئله بسیار مهم این است که آزمون های دوره ای AST (SGOT) وALT (SGPT) باید در طول زمان انجام شود. تا سطح سرمی افزایش یافته، ثابت مانده یا پایین آمده است، مشخص شود. برای مثال، بیماران تحت درمان با بیماری هپاتیت C مزمن از نظر آزمون های آنزیمی دوره ای باید ارزیابی شوند. هرگونه پاسخ به درمان باعث کاهش آنزیم های کبدی به سطح طبیعی یا نزدیک سطح طبیعی می شوند، بیماران مبتلا به هپاتیت C كه پس از اتمام دوره درمان بیماریشان دوباره عود می كند معمولاً سطح غیر طبیعی آنزیم های کبدی را نشان می دهند.
سایر آنزیم های کبدی چگونه هستند؟
جدا از آنزیم های AST وALT سایر آنزیم ها شامل آلکالین فسفات، 5¢-nucleotidase و گاماگلوتامیل ترانس پپتیداز (GGT) هستند که اغلب به منظور تشخیص بیماری های کبدی ارزیابی می شوند.
ما توجه و دقت خود را به آنزیم های AST وALT محدود نموده ایم زیرا این آنزیم ها از نظر بیوشیمیایی به یکدیگر وابسته بوده و بسیار مهم هستند. این دو آنزیم در رده مهمترین آنزیم های کبدی قرار گرفته اند

پرسش و پاسخ

<
13 مهر 1393 18:48

صالحی

  • گروه کاربری: میهمان
  • تاریخ عوضیت: --
  • وضعيت:
 
وقتی در جواب آزمایش کراتین پایین باشد به چه معناست؟
نتیجه: Ref
0.5 0.8-1.3

<
24 مهر 1393 14:45

hesam

  • گروه کاربری: میهمان
  • تاریخ عوضیت: --
  • وضعيت:
 
اقای دکتر ازمایش کراتینین من حدود 1.22 بود همچنین از یک طرف لنفوسیت هم 40.3 بود و ESR hour2 نیز 5 بود ممنون

<
5 آبان 1393 16:09

درناز

  • گروه کاربری: میهمان
  • تاریخ عوضیت: --
  • وضعيت:
 
اگر کراتینه بالا باشد چی

<
9 دی 1393 21:37

علیرضا

  • گروه کاربری: میهمان
  • تاریخ عوضیت: --
  • وضعيت:
 
غذاها ومیوه جات وسبزی های مناسب ومضر برای کسانیکه پیوند کلیه شده اند کدامند؟

<
25 دی 1393 14:12

marzieh rahimipour

  • گروه کاربری: میهمان
  • تاریخ عوضیت: --
  • وضعيت:
 
نقل قول: صالحی
وقتی در جواب آزمایش کراتین پایین باشد به چه معناست؟
نتیجه: Ref
0.5 0.8-1.3

<
5 اسفند 1393 20:35

عباس

  • گروه کاربری: میهمان
  • تاریخ عوضیت: --
  • وضعيت:
 
نقل قول: marzieh rahimipour
نقل قول: صالحی
وقتی در جواب آزمایش کراتین پایین باشد به چه معناست؟
نتیجه: Ref
0.5 0.8-1.3

لطفاااااااااااااااااااااا جواب بدید دیگه !!!!!!!!!!!!!!11؟

<
7 اسفند 1393 11:05

شهلا

  • گروه کاربری: میهمان
  • تاریخ عوضیت: --
  • وضعيت:
 
حد معمول کراتین در بدن چقدره؟
در آزمایش من کراتین : 1.7 H

<
17 اسفند 1393 14:45

پیمان سلطانی

  • گروه کاربری: میهمان
  • تاریخ عوضیت: --
  • وضعيت:
 
با سلام
من برای پسرم که 13 سالش و حدود 40 کیلوگرم وزن داره آزمایش 24 ساعته ادرار دادم کراتنین ادرارش در 24 ساعت 509 است که نرمالش خورده 800 الی 1200 این یعنی چی
با تشکر

<
2 فروردین 1394 01:06

مائده.ش

  • گروه کاربری: میهمان
  • تاریخ عوضیت: --
  • وضعيت:
 
به نام خدا،سلام
از روي تخت بيمارستان براتون کامنت ميدم، چند روز پيش به علت دل درد و کمر درد شديد به بيمارستان اومدم طبق ازمايشات کراتنينم بالا بود روز اول 2/8
روز بعد 3/6
ديروز 4/4
و امروز 4/1
علاوه بر ان پلاکت خونم 111000 و فقر شديد اهن دارم
قبلش چند روز پشت سر هم روزه بودم
و روز قبل از شروع درد به خاطر سرماخوردگي به تجويز پزشک دوتا ازيترومايسين 500 يه کلدکس و امپول کتورولاک زدم و بلافتصله حالم بهم خورد و از همانجا دردم شروع شد
الان پزشکم ميگه دچار نارسايي کليوي هستيد و با ازمايشات بعدي نسبت به حاد يا سطحي بودن مسئله نظر خواهند داد


خيلي نگرانم مبادا کارم به دياليزم بکشه
در ضمن 22ساله هستم خانم مجرد

لطفن منو راهنمايي کنين

<
26 آذر 1394 18:41

کمیل

  • گروه کاربری: میهمان
  • تاریخ عوضیت: --
  • وضعيت:
 
سلام دکتر
کراتینم 0.80؟
اس جی پی تی 54
اس جی او تی 36
آلکالین فوسفات 175
سنم 24
لطفآ راهنمایی کنید!

<
16 اسفند 1394 03:26

حسین

  • گروه کاربری: میهمان
  • تاریخ عوضیت: --
  • وضعيت:
 
نقل قول: شهلا
حد معمول کراتین در بدن چقدره؟
در آزمایش من کراتین : 1.7 H

میزان کراتینین (نه کراتین) در خون خانمها باید در محدوده ی 0.6 الی 1.1 باشه کراتینین شما مقداری بالا رفته که میتونه نشاندهنده نارسایی کلیوی باشه.حتما پیش یک فوق تخصص نفرولوژی ویزیت بشید..با آرزوی سلامتی

<
17 اسفند 1394 13:17

عمران

  • گروه کاربری: میهمان
  • تاریخ عوضیت: --
  • وضعيت:
 
نقل قول: شهلا
حد معمول کراتین در بدن چقدره؟
در آزمایش من کراتین : 1.7 H

<
11 اردیبهشت 1395 10:42

علی ابی

  • گروه کاربری: میهمان
  • تاریخ عوضیت: --
  • وضعيت:
 
با سلام
علت ورم کردن دست و پاو صورت در ناراحتی کلیه چیست ایا ممکن است کلیه ها پروتینم دفع کند ایا خطر ناک است

<
18 مرداد 1395 20:24

رضا

  • گروه کاربری: میهمان
  • تاریخ عوضیت: --
  • وضعيت:
 
باسلام من 44سال سن دارم الان دوبار آزمایش خون دادم درهردوبار ALTخونم را بالا نشون میده (75)لازم به ذکر است الان 4 ماهه آسیب بریدگی ماهیچه وشکستگی ساق پا دارم که درحال بهبودی است.آیا این افزایش ALTمی تواند ناشی از آسیب فوق باشدیا ضایعه کبدی است ؟درضمن هیچ یک علامتهای (خستگی,زردی پوست,بی اشتهایی و...)را ندارم .از راهنمایی تان متشکرم.

<
20 مرداد 1395 11:58

علی مرادی

  • گروه کاربری: میهمان
  • تاریخ عوضیت: --
  • وضعيت:
 
سلام
کراتین ۵.۳ چه معنی میده

<
25 مرداد 1395 02:41

مینا

  • گروه کاربری: میهمان
  • تاریخ عوضیت: --
  • وضعيت:
 
کراتینین1/08درسن 20سالگی مشکلی دارد؟

<
15 شهریور 1395 00:50

کیان شیروان

  • گروه کاربری: میهمان
  • تاریخ عوضیت: --
  • وضعيت:
 
کراتین 1.4_04به چه معنی هستش در بارداری

<
16 شهریور 1395 17:06

سمیه

  • گروه کاربری: میهمان
  • تاریخ عوضیت: --
  • وضعيت:
 
با سلام پسر من 5سال و11ماهش ازمایش داد چون یک کم فشارش بالا بود و در ازمایشش کراتین را که باید بین55 تا 125 باشه مال پسرم 165ممیز 7 است خیلی استرس گرفتم لطفاً راهنماییم کنید ممنونم از شما

<
16 شهریور 1395 17:08

سمیه

  • گروه کاربری: میهمان
  • تاریخ عوضیت: --
  • وضعيت:
 
البته بقیه موارد نرمال بوده

<
26 مهر 1395 12:17

حسین

  • گروه کاربری: میهمان
  • تاریخ عوضیت: --
  • وضعيت:
 
سلام کراتینن من 2.1 است

<
16 آذر 1395 15:46

قربانی

  • گروه کاربری: میهمان
  • تاریخ عوضیت: --
  • وضعيت:
 
سلام کراتینین بدن من 1.2 است استفاده از آمینو اسید ها، کراتین و یا پروتوئین وی مشکل دارد یا خیر خواهشن جواب بدهید.

<
25 آذر 1395 20:14

زهرا باقری از شهرکرد

  • گروه کاربری: میهمان
  • تاریخ عوضیت: --
  • وضعيت:
 
سلام خسته نباشید دخترمن۹ ساله دارد ومشگل دفع پروتین دارد ولی creatinin(2۴
۳۱۶ می باشد یعنی کاهش کراتینین با تشکرمرا راهنمای کنید که چرا

<
2 دی 1395 10:32

حسین

  • گروه کاربری: میهمان
  • تاریخ عوضیت: --
  • وضعيت:
 
سلام
با عرض خسته نباشید
من با یک کلیه زندگی می کنم و در آزمایش جدید مقدار کراتین خون من 1.45می باشد .
لطفا بفرمایید بنده از چه مواد غذایی می بایست پرهیز و از چه مواد غذایی می توانم استفاده کنم .
ممنون .

<
20 دی 1395 12:29

منصوره میرصیافی

  • گروه کاربری: میهمان
  • تاریخ عوضیت: --
  • وضعيت:
 
سلام ، خسته نباشید

من حدوده ده سال پیش عمل دریچه قلب انجام دادم ( تعویض دریچه میترال ) و در حال حاضر هم دریچه تریکوپسید هم نارسایی شدید دارد که دکترم میگوید صلاح نیست عمل کنید و ریه من آب میاورد که روزانه 1/2 قرص فروزماید 40 میخورم
ازمایش دادم کراتینه خون من 1/14 هست
یک ماهه پیش که آزمایش دادم کراتین خون من 1/1 بود و الان به 1/14 رسیده ایا امکان دارد که مربوط به قرص فروزماید باشد

ایا وضعیت کلیه من خیلی حاد هست ، خواهش میکنم زود جواب بدید

ممنونم

<
26 اردیبهشت 1396 12:13

مجید جعفری

  • گروه کاربری: میهمان
  • تاریخ عوضیت: --
  • وضعيت:
 
با سلام.
من مدت 5 سات است که گوشت نمی خورم .ومدت 6ماه است که به خاطر مسایلی رژیم خودم هم دچار بی برنامگی شده .جدیدا در ازمایش خون کراتین من 1.4 است که باعث تعجب من شده ونمی دانم دلیل ان چیست. 50 سال نیز سن دارم و سابقه هیچ گونه بیماری خاصی نداشته ام فقط گاهی فشارم کمی بالا است. ممنون خواهش می کنم راهنمای کنید

 
برای مشاهده بهتر سایت از مرورگر فایرفاکس ، اُپرا و یا گوگل کروم استفاده نمایید